מייבשי ידיים
מייבשי ידיים סילוניים הם מכשירים אוטומטיים לייבוש הידיים לאחר נטילתם בשירותים ציבוריים.
פורסם: 11/5/2019
מאמר זה שייך לקטגוריית
טיפים
שאלות ותשובות על מייבשי ידיים סילוניים
מה מבדיל מייבש ידיים איכותי מממוצע, וכיצד תוכלו לדעת שהמכשיר יתאים בדיוק לצרכים שלכם? במאמר שלפניכם ריכזנו שאלות רלוונטיות לנושא זה, עם תשובות מפורטות שיסייעו לכם להחליט נכון אודות מייבש הידיים שלכם.
כיצד מומלץ לבחור מייבש ידיים חשמלי?
אנו ממליצים תמיד להעדיף מייבש ידיים עם נורת UV על פני מייבש חשמלי ללא נורה, עם צינור בלבד. בעוד האחרון אינו מבצע סינון בקטריאלי, הראשון עושה זאת בתוך שניות ספורות. גם משך ייבוש הידיים מהיר מאד, כ- 7 שניות בלבד. זהו משכיר שיכול לשרת רצוף מספר בני אדם אחד אחרי השני ולפעול למשך 40 שניות. ניתן לווסת את מהירות ועוצמת האוויר ואת טמפרטורת האוויר, כולל העברתה למצב קור בימות הקיץ והאביב.
מהו הערך המוסף של מייבש ידיים חשמלי סילוני?
המייבש חוסך בחשמל באופן ניכר, שכן ויסות לעוצמות ייבוש נמוכות צורך פחות חשמל. ישנם מייבשי ידיים בהם העוצמה אחידה וחזקה מאד, מה שמיד גורע משאבי אנרגיה מרובים. בנוסף, ניתן לאפיין את עיצוב מייבש הידיים הסילוני כראות עיניכם ולבחור דגם זהה לחלוטין ברמה הטכנית שיש לו מראה חיצוני שונה להבטחת השתלבות עיצובית נאותה בחדר השירותים או המלתחות.
במה מתבטאת בחירת העיצוב של מייבש ידיים סילוני?
מייבשי ידיים סילוניים מגיעים בדרך כלל בסט של 3 צבעים לבחירה: שחור, אפור מטאלי או לבן. מומלץ לבחור את הגוון בהתאם לעיצוב המתחם. אם, למשל, המתחם צבוע בצבע אחיד, מומלץ לדבוק גם במייבש הידיים שיתבסס עליו. אם המתחם מאובזר בשני גוונים, ראשי וגוון-פרזול, ניתן לבחור באחד משניהם על מנת לשמור בחדר על תבנית העיצוב הקיימת. בחירת מכשיר ייבוש ידיים סילוני מתבטאת גם בחלק התחתון שלו: לעתים יש שם גיגית תחתונה לאגירת מים מהידיים, אך זה כמובן לא אביזר שהוא בגדר חובה.
האם המכשיר מצריך תחזוקה?
לא, למעט בקרה על נורת ה- UV, ובירור לגבי החלפתה אם פגה השפעת הסינון האנטי בקטריאלית שלה. המכשיר הוא 'סטנד אלון' בכל פרמטר אחר, שכן הוא מאפשר הצבה במקום ללא פעולות תיקון או ניקוי כלשהן מצדכם.